MIM visita l’escola EPRAMI (Portugal)
21/05/2018
Un 2017 que has hecho realidad
02/08/2018

MIM i Xaloc potencien la seva colaboració

El passat dia 31 de maig vàrem assistir a l’Acte Acadèmic d’Imposició de Beques als alumnes que finalitzen els seus estudis de Cicles Formatius de Grau Superior a Xaloc Escola Tècnica.

Xaloc és una Escola Tècnica enfocada en la formació professional del sector industrial i aquesta és la 2a promoció que s’ha fet íntegrament en modalitat dual en aquesta escola.

La MIM ha participat com empresa col·laboradora acollint alumnes en pràctiques des de l’inici d’aquesta iniciativa. En concret aquest curs han finalitzat dos alumnes que hem acollit i que en acabar la seva formació passen a formar part de la nostra empresa com a treballadors completament formats i amb les competències necessàries per respondre a les necessitats de l’empresa.

Des de la MIM apostem fort per la inclusió de la formació Dual, que permet als alumnes la seva iniciació al món laboral durant la seva formació de manera que en acabar estan totalment preparats per ser grans treballadors.

L’Alejandro i el Carlos són un clar exemple d’esforç i dedicació, tant a nivell formatiu, portant a terme amb èxit els dos cicles que comprèn la formació Dual; com a nivell de treballadors, prenent responsabilitat, iniciativa i tenacitat al seu lloc de treball.

No podem més que agrair a Xaloc la gran feina que fan formant grans treballadors i millors persones.

Us deixem algunes fotos de l’acte.